facebook

Apputvikling

Motta estimat på apputvikling

Utvikling av apper til mobil avhenger av flere faktorer som teknologivalg, strategi, kommunikasjon, design, utvikling og integrasjon med eksterne løsninger. Vi vet at hver eneste kunde er unik og vi ønsker å etterstrebe individuelle, innovative og gjennomførbare prosjekter i henhold til ditt budsjett. Hos oss utvikler vi alltid skreddersydde apper, spill, interne bedriftsapper og butikkapper m.m.

Vi deler utviklingsforløpet inn i 5 hovedfaser, hvor hver fase er én del leveranse.

FASE 1

Idé og konsept

Før vi kan gi deg et godt og riktig tilbud  trenger vi å vite en del om prosjektet du ønsker å få utviklet. Vi starter derfor alltid med et hyggelig arbeidsmøte over en kopp kaffe. Deretter må vi ha et forprosjekt for å utarbeide nødvendig materiale som kravspesifikasjon, designskisser og interaktiv prototype, slik at vi kan gi deg en fastpris på utviklingen av din app.

 

FASE 2

UI/UX Design

I denne fasen designer vi brukergrensesnittet i appen så rent og brukervennlig som mulig. Vi følger alltid Apple sine retningslinjer (Apple Human Interface Guidelines) for å sikre at appen blir godkjent av Apple før den skal lanseres.
Her designer vi også Android-appen og eventuelle nettløsninger.

FASE 3

Utvikling

Nå er ditt prosjekt klart til å gå videre til selve utviklingsfasen som deles opp i flere mindre milepæler med testversjoner. Her utvikler vi både nettsystemer, iOS og Android-app i henhold til spesifikasjonen, prototypen og designet som ble utarbeidet i de tidligere fasene. Vi tilbyr konkurransedyktige priser på Native utvikling, iOS-apper i Swift og Android-apper i Java, noe som gir deg god kvalitet på appene og lite behov for feilrettinger i tiden fremover. Vi kan også tilby utvikling av applikasjoner i Flutter som ofte kan være kostnads- og tidsbesparende hvis det er ønskelig å komme raskt ut i markedet. Dette kan ofte anbefales for gründere med et begrenset budsjett. 

 

FASE 4

Polering

Vi har valgt å kalle denne fasen for poleringsfasen. Her er det rom for finjusteringer både på design og funksjonalitet, slik at resultatet av prosjektet blir så bra som mulig før appene kan lanseres på markedet. Poleringen er selve kvalitetssikringen (QA) av appen din.

FASE 5

Lansering

Endelig er alt klart til å lansere appen din i Apple App Store og Google Play, sammen med eventuelle nettløsninger og backendsystemer. Nå kan ditt appeventyr starte. Etter lansering tilbyr vi oppsett av markedsaktiviteter og videre drift av løsningen.

 

 

Skal vi ta en prat?

Ring oss på 69 79 94 00 for en uforpliktende prat eller benytt skjemaet under.