facebook

Apputvikling

 Vi hjelper etablerte bedrifter og startups med utvikling av apper og systemer med fokus på konseptuvikling, kvalitet, UX-design og god brukeropplevelse.

Vårt ønske er å bidra til vekst for våre kunder.

Motta estimat på apputvikling

Utvikling av apper til mobil avhenger av flere faktorer som teknologivalg, strategi, kommunikasjon, design, utvikling og integrasjon med eksterne løsninger. Vi vet at hver eneste kunde er unik og vi ønsker å etterstrebe individuelle, innovative og gjennomførbare prosjekter i henhold til kundens budsjett. Hos oss utvikler vi skreddersydde apper og systemer i henhold til kundens ønsker og behov, både Native og Hybrid.

Ønsker du et no-code appsystem?

I tillegg til vår skreddersydde utvikling, tilbyr vi også AppStudio, et fleksibelt App CMS som gir deg mulighet til å enkelt administrere innholdet i din app. Solid plattform med mange muligheter.

Høy kvalitet og brukervennlighet

Vi utvikler apper og systemer for etablerte bedrifter og startups med fokus på kvalitet, UX-design og god brukeropplevelse. Studio X er opptatt av å være en solid og langsiktig partner for våre kunder.

Book et møte

Har du en idé til en digital tjeneste (app/system) og mangler kompetanse på området? Da har du kommet til rett sted, uavhengig om du er en gründer eller en etablert bedrift.

Vi ser frem til å høre fra deg!

bli kontaktet

Ring oss på 69 79 94 00
eller fyll ut kontaktskjemaet så vil du motta et uforpliktende estimat.

Noen av våre kundeprosjekter

REFERANSE

DNB EIENDOM

STUDIO X har utviklet og drifter en løsning som håndterer DNB Eiendom sine salgskampanjer for alle eiendomsmeglere i Norge. Dette oppdraget inkluderte prosjektledelse, UI/UX-design, utvikling, integrasjonsløsninger (API) med høye krav til sikkerhet m.m.

I tillegg til kampanjesystemet har vi utviklet en egen løsning som blir benyttet daglig av alle meglerne i Norge. Systemet har en stor grad av komplekse integrasjoner mot kjernesystemet til DNB Eiendom sentralt og håndterer bl.a. omsetningstall, persondata m.m.

REFERANSE

NORSK HELSEPORTAL

Norsk Helseportal er et norskt karriere- og kunnskapsverktøy for alle leger i Norge. STUDIO X har utviklet en ny portal hvor leger i hele landet kan tilegne seg ny kunnskap gjennom kurs, legemiddelkataloger, video/live-streaming m.m. Det jobbes kontinuerlig med videreutvikling og det er høye krav til sikkerhet. Kryptering av innhold, BankID- og BuyPass-verifisering m.m. Rundt 5500 leger og medisinstudenter benytter løsningen i dag.

REFERANSE

NORSK HELSEPORTAL

Norsk Helseportal er et norskt karriere- og kunnskapsverktøy for alle leger i Norge. STUDIO X har utviklet en ny portal hvor leger i hele landet kan tilegne seg ny kunnskap gjennom kurs, legemiddelkataloger, video/live-streaming m.m. Det jobbes kontinuerlig med videreutvikling og det er høye krav til sikkerhet. Kryptering av innhold, BankID- og BuyPass-verifisering m.m. Rundt 5500 leger og medisinstudenter benytter løsningen i dag.

FASE 1

Idé og konsept

Før vi kan gi deg et godt og riktig tilbud trenger vi å vite en del om prosjektet du ønsker å få utviklet. Vi starter derfor som regel med et hyggelig møte hvor vi blir bedre kjent med deg og ditt prosjekt. Basert på informasjonen vi mottar kan vi som regel gi et grovestimat, men vi anbefaler i de fleste tilfeller gjennomføring av et forprosjekt for å kunne gi et mer spesifikt tilbud. Et forprosjekt inneholder utarbeidelse av bl.a. kravspesifikasjon, designskisser (UI/UX) og interaktiv prototype.

 

FASE 2

UI/UX Design

I denne fasen legger vi stor vekt på både UX-flyt og UX-design, slik at brukergrensesnittet i applikasjonen blir så brukervennlig som mulig. Vi etterstreber å følge Apple sine retningslinjer (Apple Human Interface Guidelines) for å sikre at appen blir godkjent av Apple og Google før den skal lanseres. Her legger vi grunnlaget for både iOS og Android, i tillegg til eventuelle nettløsninger.

FASE 3

Apputvikling

Nå er ditt prosjekt klart til å gå videre til selve utviklingsfasen som deles opp i flere mindre milepæler med testversjoner. Her utvikler vi både nettsystemer, iOS og Android-app i henhold til spesifikasjonen, prototypen og designet som ble utarbeidet i tidligere fase. Vi tilbyr konkurransedyktige priser på både Native- og hybrid-utvikling (React Native og Flutter) av applikasjoner. På bakgrunn av innledende møter, spesifikasjon eller et forprosjekt vil vi kunne gi deg råd og anbefaling når det gjelder valg av plattform.  Hybrid kan ofte kan være kostnads- og tidsbesparende hvis det er ønskelig å komme raskt ut i markedet, mens Native kan være et godt valg hvis du allerede har et stort antall brukere og har behov for rask internasjonal skalering. 

 

FASE 4

Polering

Vi har valgt å kalle denne fasen for poleringsfasen. Her er det rom for finjusteringer knyttet til design og funksjonalitet, slik at resultatet av prosjektet blir så bra som mulig før appene kan lanseres i markedet. Dette handler både om kvalitetssikring (QA) og finpuss av ditt system eller applikasjon.

FASE 5

Lansering

Da skal alt være klart til å lansere din app i App Store og Google Play i tillegg til eventuelle nettløsninger og backend-systemer. I etterkant av lansering tilbyr vi oppsett av markedsaktiviteter og videre drift av løsningen.

 

 

Ønsker du å vite mer om våre prosjekter?

Skal vi ta en prat?

Ring oss på 69 79 94 00 for en uforpliktende prat eller benytt skjemaet under.