facebook

Markedsføring

Din markedspartner

Vi kan bistå med oppsett av ulike markedskanaler, produksjon av materiell, overvåking av aktiviteter,  kalibrering av søkeord og oppsett og utsendelse av nyhetsbrev. Her er en liten oversikt over de forskjellige markedsrelaterte tjenestene vi tilbyr:

Apple søkeannonser

Apple søkeannonser er kanskje en av de beste markedskanalene for mobilapper. Vi hjelper til med oppsett av konto, kalibrering av nøkkelord, segmenter og overvåkning av budsjett. Ta kontakt med oss for et tilbud.

Google annonser

Vi hjelper deg med å komme i gang med annonsering på Google via Google Ads, samt kalibrering av søkeord og overvåkning av kampanjer og budsjett. Om du har en egen mobilapp så kan vi også implementere Google AdMob slik at du vil kunne ha en inntektskilde i appen din via annonser som vises fra Google sitt annonsenettverk.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å gi informasjon til kundene dine om hva som foregår. Det kan være nye funksjoner i app eller nettløsninger som du ønsker å informere om, men også nyheter fra selskapet. Vi hjelper deg i gang med nyhetsbrev, både oppsett, utforming av maler, import av brukere, oppsett av skjema på nettside og jevnlig utsending av nyhetsbrevet. Vi benytter Sendinblue for nyhetsbrev og vi anbefaler deg å ta en titt på deres nettsider.

Søkemotoroptimalisering

Vi har jobbet med søkemotoroptimalisering (SEO) på Google siden 2001. Dette er en del av våre tjenster innen nettutvikling. Spesielt viktig er SEO på selskapets egne sider for å gjøre dine produkter og tjenester enkelt å finne når noen søker på Google. 

Markedsmateriell

Som designbyrå har vi også lang erfaring med utarbeidelse av markedsmateriell som kampanjesider, plakater, spill, Facebooksider m.m. Ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig prat.