Markedsføring

Din markedspartner

Vi kan bistå med oppsett av forskjellige markedskanaler, produksjon av materiell, overvåking av aktiviteter,  kalibrering av søkeord og oppsett og utsendelse nyhetsbrev. Her er en liten oversikt over de forskjellige markeds relaterte tjenestene vi tilbyr.

Apple søkeannonser

Apple søkeannonser er kanskje en av de beste markedskanalene for mobil apper. Vi hjelper til med oppsett av konto, kalibrering av nøkkelord, segmenter og overvåkning av budsjett. Ta kontakt med oss for tilbud.

Google annonser

Vi hjelper deg å komme i gang med annonsering på Google via Google Ads samt kalibrering av søkeord og overvåkning av kampanjer og budsjett. Har du en egen mobil app, kan vi også implementere Google AdMob slik at du vil kunne ha en inntektskilde i appen din via annonser som vises fra Google sitt annonse nettverk.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å gi informasjon til kundene dine om hva som foregår. Det kan være nye funksjoner i app eller webløsninger du ønsker å informere om, men også nyheter fra selskapet. Vi hjelper deg i gang med nyhetsbrev, både oppsett, utforming av maler, import av brukere, oppsett av skjema på webside og jevning utsending av nyhetsbrevet. Vi benytter Sendinblue for nyhetsbrev, og vi anbefaler deg å ta en titt på deres nettsider.

Søkemotoroptimalisering

Vi har jobbet med søkemotor optimalisering (SEO) på Google siden 2001. Dette er en del av våre tjenster innen webutvikling. Spesielt viktig er SEO på selskapets egne sider for å gjøre dine produkter og tjenester enkelt å finne når noen søker på Google. 

Markedsmateriell

Som et design byrå har vi også lang erfaring med utarbeidelse av markedsmateriell som kampanjesider, plakater, spill, Facebook sider m.m. Ta kontakt for mer informasjon og en prat.