facebook

Oppdrag:

Shiki Sushi Bar hadde et ønske om å friske opp hjemmesiden sin med en mer moderne stil og bedre informasjon, samt en løsning hvor kundene kunne bestille og betale for take-away. 

Løsning:

Studio X tok på seg oppdraget med å finne egnet løsning. Resultatet ble en ny hjemmside i WordPress med bestillingsmuligheter, samt en app for iOS og Android.

Hva med en egen bestillingsløsning for din restaurant, ditt gatekjøkken eller din kafe?

Upmenu er en komplett løsning som gir deg mange muligheter for å forenkle hverdagen både for deg som restauranteier og for kundene dine. Løsningen er enkel å sette opp og støtter en rekke funksjoner basert på ditt behov.

Vi har satt opp en løsning for Shiki Sushi Bar i Fredrikstad og etter å ha blitt kjent med løsningen har vi blitt mer og mer begeistret over brukervennligheten og mulighetene som finnes. Her kan du administrere bestillinger, bordreservasjoner og utkjøring, i tillegg til støtte for flere betalingsmuligheter. Hvorfor ikke gi kundene dine et fordelsprogram med tilbud og kampanjepriser slik at de faste kundene handler mer av deg?

Det beste av alt er at du får en ferdig bestillings-app på norsk til iOS og Android, samt en nettversjon som enten er en frittstående nettside eller en implementering i eksisterende nettside. Du kan til og med sende ut kampanjetilbud på push, sms, e-post eller på Facebook, samt ta imot bestillinger på din Facebook side.

 

Nøkkelinfo

Løsninger som er benyttet og linker til de forskjellige delene av løsningen.

 

Priser

  • Etablering: 30.000,- kr
  • Abonnement pr. mnd 2.900,- kr
    (Inkl webhotell, UpMenu abonnement.)

 Alle priser er eks. 25% mva

Vi er veldig fornøyd med løsningen og, uten annen markedsføring enn via vår Facebook-side ligger, vi nå på mellom 30-50 bestillinger som kommer inn gjennom løsningen hver dag. 
Ngoc Tu Nguyen, Daglig leder i Shiki Sushi Bar

Driver du restaurant med kun takeaway, så er dette en perfekt løsning da du selv bestemmer hvilke tjenester som skal være tilgjengelige for dine kunder. Du kan ta imot bestillinger på 3 måter. Enten via en egen ordre-app fra Upmenu hvor alle bestillingene tikker inn, via adminsystemet til Upmenu eller som utskrift på en printer i restauranten.

STUDIO X tilbyr bistand til å sette opp en komplett løsning som består av hjemmeside for restauranten, Upmenu ordresystem og printer til å skrive ut ordre i restauranten. Totalpris 29.000,- kr eks MVA. Deretter 990,- kr i timen for oppdatering av meny, bilder m.m.

%

Kompleksitet

%

Utviklingstid