facebook

Streaming studio

Live streaming studio

STUDIO X kan hjelpe deg med å sette opp live streaming av webinar/webcast eller ta opp møter eller konferanser og sende direkte med vårt mobile live streaming studio. Uansett behov så er er vi behjelpelige til å finne gode løsniner som passer for deg!

Streaming av webinar/webcast

Vi hjelper deg med å gå Live med alle typer webinar og webcast. Enten du ønsker å sende direkte eller som et forhåndsinnspilt opptak. Vi kan også sette opp automatisk avspilling på et ønsket tidspunkt via vår OneStream og  Vimeo Premium konto. Du kan enten legge inn webinaret på egen hjemmeside, eller sende til flere sosiale medier samtidig.

Har du behov for en påmeldingsside eller utsendelse av SMS/e-post varsling i forkant av et webinar, så tilbyr vi også løsninger rundt dette.

 

Hybrid streaming

I noen tilfeller er det enklere å ta opp et webinar eller møte på forhånd og så sende opptaket som en live sending på et senere tidspunkt, eller sette sammen flere forhåndsinnspilte opptak til én live sending. Vi kaller dette for Hybrid streaming, og hjelper deg med opptak og sørger for å sende opptakene dine direkte. For mange kan også en kombinasjon av opptak og direktesending være en god mulighet. Spør oss om råd.

UTSTYR OG PRIS

Leie av portabelt video streaming studio m/tekniker inkluderer følgende utstyr.

Fra

9.900,- kr

Prisen er eks. 25% mva