Streaming studio

Live streaming studio

STUDIO X kan hjelpe deg med å sette opp live streaming av webinar/webcast eller ta opp møter eller konferanser og sende direkte med vårt mobile live streaming studio. Uansett behov så er er vi behjelpelige til å finne gode løsniner som passer for deg!

Streaming av webinar/webcast

Vi hjelper deg med å gå Live med alle typer webinar og webcast. Enten du ønsker å sende direkte eller som et forhåndsinnspilt opptak. Vi kan også sette opp automatisk avspilling på et ønsket tidspunkt via vår ReStream og  Vimeo Premium konto. Du kan enten legge inn webinaret på egen hjemmeside, eller sende til flere sosiale medier samtidig.

Opptak til Liveseding

I noen tilfeller er det enklere å ta opp et webinar eller møte på forhånd og så sende opptaket som en live sending på et senere tidspunkt, eller sette sammen flere forhåndsinnspilte opptak til én live sending. Vi hjelper deg med opptak og sørger for å sende opptakene dine direkte. For mange kan også en kombinasjon av opptak og direktesending være en god mulighet. Spør oss om råd.

Mobilt streaming studio

Med vårt mobile Live streaming studio kan vi spille inn eller sende direkte fra din bedrift eller lokasjon. Her kan du velge enten et enkelt oppsett med ett HD kamera, eller tre HD kamera for å skape en mer spennende produksjon.
Vår tekniker styrer hele produksjonen med lyd, bilde og streaming, så du trenger kun å fokusere på innholdet.

 

PRISER 

Vi har valgt å legge oss på en prising som består av en etablering/oppstartskostnad
pluss pris pr. time for streaming og tilleggstjenester. *Vi leier kun ut utstyret med tekniker.

Alle priser er eks mva.

For mer informasjon og priser ta kontakt med Rune Hofstad i Studio X på mob: +4797152295