Streaming studio

Live streaming studio

STUDIO X leverer live streaming-løsninger til flere av våre kunder som f.eks MoneyFlow, Norge for Kristus og Kanal 10.  Vi leier ut vårt mobile live streaming studio med 3 x HD video kamera (fjernstyrt via bildemikser). Fordelen med utstyret er at vår tekniker kan rigge opp hele studioet med lys, lyd og bilde ute hos deg som oppdragsgiver, og streame til flere forskjellig digitale kanaler samtidig.

Vi har lang erfaring med system og apputvikling og hjelper også til med implementasjon av video avspillere på din nettside eller app. Ønsker du å se nærmere på å sette opp en egen video plattform for direktesendinger og video arkiv? Vi kan gi alt fra gode råd om hvilke plattformer some finnes samt utvikle skreddersydde systemer og apper. 

Hva kan streames?

Enten du er på jakt etter å sende et forhåndsinnspilt opptak som en direktesending, eller sende en paneldebatt med flere deltakere, så  hjelper vi deg med hele produksjon. Vi kan enten streame på din egen Vimeo og  Youtube kanal eller Facebook side. Har du ikke Vimeo kan Studio X sin konto benyttes. Har du f.eks behov for et internt møte for ansatte og ønsker en mer profesjonell produksjon, så kan vi også streame direkte via løsninger som ZoomWhereby og Microsoft Teams.

Opptak til Liveseding

I noen tilfeller er det enklere å ta opp et webinar eller møte på forhånd og så sende opptaket som en live sending på et senere tidspunkt, eller sette sammen flere forhåndsinnspilte opptak til én live sending. Vi hjelper deg med opptak og sørger for å sende opptakene dine direkte. For mange kan også en kombinasjon av opptak og direktesending være en god mulighet. Spør oss om råd.

Live streaming til flere kanaler

Vi benytter Vimeo Livestream for å sette opp og administrere direktesendinger. Gjennom Vimeo kan vi streame til flere plattformer på én gang., slik at det er enkelt for publikumet ditt å finne sendingen din, enten det er på Facebook, Youtube, Vimeo, egen nettside eller i en app m.m. Gjennom andre systemer kan vi sende opp til 25 forskjellige plattformer på én gang. Snakke med oss om en løsning som kan passe best for deg.

Studio utstyr

Vårt streamingstudio består av følgende utstyr:
3 PTZ HD video kamera, 1 portabel bildemikser fra DataVideo, 2 monitorer, 12 kanalers Mackie lydmikser, 3 stk Røde Wireless go mygg, 1 stk Røde NTG5 mikrofon på bom, 2 video lamper og 2 fotolamper, Mac Book Pro for for visning av eksterne video og grafiske elementer, iPad Air 2020 med timer, og løsning for kobling mot Zoom, Skype og Microsoft Teams.

PRISER EKSEMPLER

Nedenfor finner du noen priseksempler på leie av vårt steamingstudio m/tekniker.
Spør oss gjerne om pris for ditt arrangement, da dette kan variere ut ifra størrelse på
produksjon og utstyrsbehov.

 

Alle priser er eks mva.

For mer informasjon og priser ta kontakt med Rune Hofstad i Studio X på mob: +4797152295