Live streaming

PORTABELT STUDIO

Vi hjelper deg med live streaming av webinar, paneldebatter, møter, konferanser, begravelser og Gudstjenester i Østfold. Vårt portable video studio består blant annet av 3 PTZ camera og bildemikser som egner seg best for mindre produksjoner med 1-5 deltagere. Enten du skal sette opp en paneldebatt over Zoom, Skype eller Microsoft Teams, eller du vil sende direkte på Youtube, Vimeo eller Facebook, så kan vi hjelpe deg. med oppsett, gjennomføring og produksjonen.

Vårt utstyr

Vårt utstyr består av følgende:
3 PTZ HD video kamera, 1 portabel bildemikser fra DataVideo, 2 monitorer, 12 kanalers Mackie lydmikser, 3 stk Røde Wireless go mygg, 1 stk Røde NTG5 mikrofon på bom, 2 video lamper og 2 fotolamper, Mac Book Pro for for visning av eksterne video og grafiske elementer, iPad Air 2020 med timer, og løsning for kobling mot Zoom, Skype og Microsoft Teams.

Utleie

Vårt utstyr er såpass profesjonelt at vi leier ut utstyret kun med tekniker/produsent som tar seg av hele gjennomføringen av produksjonen. Vi har også med Internett utstyr som gjør det mulig å streame fra de fleste steder. Ta kontakt med oss for pris og mer informasjon.

Videoproduksjon

Våre teknikere har jobbet med video-produksjon i flere år med direktesendte møter og konferanser. Våre designere kan utarbeide grafiske elementer til bruk i produksjonen og vi tilbyr også oppsett av din egen mobilapp med direktestreaming av video i appen.

Etterarbeid

Er det behov for etterarbeid og redigering av video, gjør vi også dette. Her kan vi enkelt legge på grafiske elementer, videoklipp og andre elementer for å kunne oppnå et godt resultat.

PRISER

Alle prisene er ekskl. MVA.