Live streaming på nett

Våre videotjenester

Vi hjelper deg med live streaming av ditt arrangement, konferanse, gudstjeneste, konfirmasjon, begravelse og bryllup på nett. Overlat jobben til oss med rigging, oppsett og streaming av ditt neste arrangement.

Vårt utstyr

Vi har et komplett mobilt tv-studio fra Datavideo. Systemet består av 3 robotkamera (PTC) i full HD og en videobildemikser som kan håndteres av én person. Inkludert i utstyret har vi også trådløs mygg, liten lydmixer, lipsync adapter, 2 lamper, monitor, iPad for videoavspilling, tekst og designelementer som skal vises. Passer til innendørs arrangementer som konferanser, gudstjenester, konfirmasjoner, bryllup og lignende.

Opptak av video i full HD

VI tar opp full HD-video fra konferanser, møter og lignende, i tillegg til å streame direkte på Facebook, YouTube og opptil 10 andre kanaler.

Videoproduksjon

Våre teknikere har jobbet med tv-produksjon i flere år, både bak kamera, men også med produksjon av direktesendte møter og konferanser. Våre designere kan utarbeide grafiske elementer til bruk i produksjonen og vi tilbyr også oppsett av din egen mobilapp med direktestreaming av video i appen.

Etterarbeid

Er det behov for etterarbeid og redigering av video, gjør vi også dette. Her kan vi enkelt legge på grafiske elementer, videoklipp og andre elementer for å kunne oppnå et godt resultat.

Videopresentasjon

Ofte kan den beste måten å demonstrere en app eller en nettside være med en videopresentasjon. Vi kan spille inn og presentere idéer og konsepter knyttet til prototype på video. Dette kan senere enkelt distribueres til partnere, mulige investorer og andre personer.