Utleie av video studio

Våre videotjenester

Som et ledd i vår nysatsning har vi utvidet vårt tilbud av tjenester innen video og streaming. Dette gjelder både opptak, produksjon og utleie av videoutstyr. Her er noen av de tjenestene vi tilbyr.

Utleie av mobil video studio

Vi har et mobilt tv-studio til leie med tekniker/produsent. Systemet består av 3 robotkamera og videomixer som kan håndteres av kun 1 person. Passer til innendørs bruk som bryllup, konfirmasjoner, begravelser, konferanser, gudstjenester og lignende. Vi har også mobilt bredbånd inkludert i pakken ved behov for streaming.

 

PRIS: 14.900,- kr pr. dag

Opptak av video i full HD

VI tar opp full HD-video fra konferanser, møter og lignende og kan også streame direkte på Facebook, Youtube og opptil 10 andre kanaler. 

Video produksjon

Våre teknikere har jobbet med tv-produksjon i flere år, både bak kamera, men også med produksjon av direktesendte møter og konferanser. Våre designere kan utarbeide grafiske elementer til bruk i produksjonen. Vi tilbyr også oppsett av din egen mobil-app med direkte streaming av video i appen. Perfekt for gudstjenester, konferanser og gjentagende sendinger.

Etterarbeid

Er det behov for etterarbeid og redigering av video, gjør vi også dette. Her kan vi også kunne legge på grafiske elementer, videoklipp og andre elementer for å kunne oppnå et godt resultat.

Video presentasjon

Ofte kan den beste måten å demonstrere en app eller en nettside være med en videopresentasjon. Vi kan spille inn og presentere idéer og konsepter knyttet til prototype på video. Dette kan senere enkelt distribueres til partnere, mulige investorer og andre personer.