facebook

Systemutvikling

Nettløsninger

Vi har jobbet med design og oppsett av nettsider i over 20 år og har derfor lang erfaring innen området. Vårt team utvikler alt fra enkle nettsider for mindre bedrifter, til mer avanserte systemer, backendløsninger, adminsystemer, kampanjesider m.m.

Vi setter brukervennlighet i fokus og jobber for å utvikle gode og enkle løsninger.

Her er noen av de løsningene vi tilbyr innen design og utvikling på nett.

 

Brukervennlige nettsider

Vi hjelper deg med å utarbeide gode og brukervennlige systemer og løsninger som underbygger dine forretningsmål. Et godt design er viktig, men det holder er ikke tilstrekkelig hvis nettsiden er lite brukervennlig. Vårt team har stort fokus på UI / UX, slik at din nettside blir effektiv og enkel å bruke.

Nå dine mål og skap resultater

Det kan virke enkelt å sette opp en nettside i dag, men det er ofte ikke like enkelt å vite hva som skiller en god nettside fra en dårlig? Noen viktige ingredienser ved utarbeidelse av en god nettside er: design, Ui/UX, brukervennlighet, konvertering av besøkende, SEO, hastighet, teknologi, valg av CMS m.m. Ta kontakt med oss for å vite om vi er rett leverandør for ditt prosjekt.

Fokus på mobil

De fleste av oss har hørt uttrykket “Mobile first..” og ser viktigheten av at nettsider skal være mobiltilpassede. Fokus på mobil er noe av det mest avgjørende for at våre kunde skal kunne lykkes. Dette kan være i form av mobiltilpassede nettsider eller utvikling av mobilapplikasjoner. Det er viktig for oss å bli kjent med din bedrift og deres målsetning før vi kan anbefale plattform, retning og teknologi. 

Systemutvikling / API-integrasjoner

I tillegg til å bygge nettsider for bedrifter utvikler vi ofte spesialtilpassede systemer hvor det er behov for integrasjoner eller spesiell funksjonalitet som kan være knyttet opp mot bedriftsinterne systemer, kampanjesider el.l.  For mange bedrifter kan det være svært lønnsomt og tidsbesparende med systemer som er integrert med andre systemer. Her finnes det mange muligheter, så det er bare å ta kontakt hvis du har spørsmål knyttet til dette.

Teknologi

Våre dyktige utviklere holder seg kontinuerlig oppdatert på nyeste teknologi slik at du som kunde kan være trygg på at ditt prosjekt blir godt ivaretatt. Utviklingen innenfor teknologi og potensielle plattformer, rammeverk m.m. går meget raskt, så vi har valgt å ha stor fokus på dette internt. Basert på hva vi får vite om ditt prosjekt, gir vi deg vår anbefaling på valg av teknologi og plattform.