OM OSS

Studio X

Studio X består av et team med lang og bred erfaring innen design og utvikling av digitale løsninger.  Vi har jobbet med både store og små prosjekter, alt fra gründerprosjekter til større prosjekter for bl.a. DNB, Franzefoss, Santander Consumer Bank, Subaru, Nettavisen m.m. Vår styrke er å jobbe med prosjekter helt fra idéfase til levering av et ferdig utviklet produkt eller tjeneste. (app eller nettbasert system) Vi jobber aktivt med rådgivning, konseptutvikling, UI/UX-design, prosjektledelse og teknisk beskrivelse før utviklingsprosessen settes i gang. I etterkant av utviklingsfasen, tilbyr vi drift og teknisk support knyttet til våre leveranser.  Les mer om våre tjenester her.

 

Partner 

Rune Michael Hofstad

Rune har mer enn 12 års erfaring med apputvikling og 20 års erfaring med systemutvikling. Han kommer fra mediebransjen og har jobbet som Tech Lead både i Edda Utvikling og Amedia Utvikling. Rune har en stor lidenskap for gode brukeropplevelser og er en app-evangelist som liker å skape unike løsninger av høy kvalitet. Han har jobbet med mer enn 50 ulike app-prosjekter siden 2008. Utover system- og apputvikling brenner han for å jobbe med videoproduksjon og livestreaming.

Partner 

Jostein Flatin

Jostein har lang fartstid fra digitalbyråer, utvikling av nettløsninger, backend-systemer, UX/UI, grafisk design m.m. Han har de siste 7 årene jobbet med store prosjekter for bl.a. Vipps, DNB, Coca Cola, Stratos, Finn.no, ATEA m.m. Jostein har i tillegg jobbet aktivt med design og utvkling av digitale spill på nett og app, ofte knyttet til kreative kampanjesider.

Ass. prosjektleder og designer

Daniel Hagen

Daniel har de siste årene driftet et forlag i tillegg til å ha jobbet aktivt med kjøp og salg av produkter og tjenester. Han har opparbeidet seg god erfaring og kunnskap innen digitale medier, grafisk design og markedsføring. Daniel er meget dyktig på kundebehandling og har derfor fått ansvaret for bl.a. kundeoppfølging i Studio X. 

Senior Systemarkitekt & Fullstack-utvikler

Øystein Tvedten

Øystein har jobbet med utvikling i mer enn 20 år og var én av de første i Norge til å utvikle et nettbutikksystem for bedrifter allerede 1998. Han har jobbet som CTO i flere selskaper og har mange store utviklingsprosjekt bak seg. Øystein er en person som ser løsninger fremfor begrensninger og er en prosessorientert systemarkitekt med fokus på kvalitet.

Prosjektleder, kommunikasjon og oversettelse

Anette Thun Flatin

Anette er utdannet i engelsk språk og litteratur i tillegg til å ha en BA i Internasjonal Kommunikasjon fra Høgskolen i Østfold. Med kunnskap og erfaring innenfor markedsføring, oversetting og strategisk kommunikasjon, tar hun hånd om og kvalitetssikrer all form for kommunikasjon enten det dreier seg om nettsider, produktinformasjon, pressemeldinger eller annet markedsføringsmateriell for våre kunder.

Utvidet team

Her er en del av vårt norske team av konsulenter med tett tilknytning til Studio X. Foruten dette har vi et større utviklingsteam i Ukraina som bistår oss med utvikling.

Nils Arne Tvedten

Nils Arne Tvedten

Systemarkitekt / Konsulent

Trond Gerhardt

Trond Gerhardt

Rådgiver / Konsulent

James Ecendance

James Ecendance

Front-end-designer / Konsulent