OM OSS

Om oss

Studio X ble stiftet i 2018 på bakgrunn av en sammenslåing av selskapene AppelX AS og WhiteCom AS. I dag er vi to ansatte på heltid hvor begge har lang og bred erfaring innen design og utvikling av digitale løsninger.  Siden oppstart har vi jobbet med både store og små prosjekter, fra gründerprosjekter til større prosjekter for bl.a. DNB, Franzefoss, Santander Consumer Bank, Subaru, Nettavisen m.m. Vår styrke er å være bindeleddet mellom kunde og utviklingsmiljø og vi har lang arbeidserfaring innen UI/UX-design, prosjektledelse og utvikling. Se mer om våre tjenester her.

 

Partner 

Rune Michael Hofstad

Rune har mer enn 12 års erfaring med apputvikling og 20 års erfaring med digitale løsninger. Han kommer fra mediebransjen og har jobbet som Tech Lead både i Edda Utvikling og Amedia Utvikling. Ved siden av administrative oppgaver har Rune ansvar for konseptutvikling, UI/UX Design, prosjektledelse og apputvikling og har jobbet med mer enn 50 ulike app-prosjekter siden 2008.

Partner 

Jostein Flatin

Jostein har lang fartstid fra digitalbyråer, utvikling av nettløsninger, backend-systemer, UX/UI, grafisk design m.m. Han har de siste 7 årene jobbet med store prosjekter for bl.a. Vipps, DNB, Coca Cola, Stratos, Finn.no, ATEA m.m. Jostein har i tillegg jobbet aktivt med design og utvkling av digitale spill på web og app, ofte knyttet til kreative kampanjesider.

Vårt team

Her er en del av vårt norske team av konsulenter med tett tilknytning til Studio X. Foruten dette har vi et større utviklingsteam i Ukraina som bistår oss med utvikling.

Nils Arne Tvedten

Nils Arne Tvedten

Systemarkitekt / Konsulent

Øystein Tvedten

Øystein Tvedten

Senior Utvikler / Konsulent

James Ecendance

James Ecendance

Grafisk designer / Konsulent

Trond Gerhardt

Trond Gerhardt

Rådgiver / Konsulent