OM OSS

Studio X

Studio X ble stiftet i 2018 på bakgrunn av en sammenslåing av selskapene AppelX AS og WhiteCom AS. I dag er vi 4 ansatte med lang og bred erfaring innen design og utvikling av digitale løsninger.  Siden oppstart har vi jobbet med både store og små prosjekter, fra gründerprosjekter til større prosjekter for bl.a. DNB, Franzefoss, Santander Consumer Bank, Subaru, Nettavisen m.m. Vår styrke er å være bindeleddet mellom kunde og utviklingsmiljø og vi har lang erfaring innen UI/UX-design, prosjektledelse og utvikling. Les mer om våre tjenester her.

 

Partner 

Rune Michael Hofstad

Rune har mer enn 12 års erfaring med apputvikling og 20 års erfaring med systemutvikling. Han kommer fra mediebransjen og har jobbet som Tech Lead både i Edda Utvikling og Amedia Utvikling. Rune har en stor lidenskap for gode brukeropplevelser og er en app-evangelist som liker å skape unike løsninger av høy kvalitet. Han har jobbet med mer enn 50 ulike app-prosjekter siden 2008. Utover system- og apputvikling brenner han for å jobbe med videoproduksjon og livestreaming.

Partner 

Jostein Flatin

Jostein har lang fartstid fra digitalbyråer, utvikling av nettløsninger, backend-systemer, UX/UI, grafisk design m.m. Han har de siste 7 årene jobbet med store prosjekter for bl.a. Vipps, DNB, Coca Cola, Stratos, Finn.no, ATEA m.m. Jostein har i tillegg jobbet aktivt med design og utvkling av digitale spill på nett og app, ofte knyttet til kreative kampanjesider.

Prosjektleder, kommunikasjon og oversettelse

Anette Thun Flatin

Anette er utdannet i engelsk språk og litteratur i tillegg til å ha en BA i Internasjonal Kommunikasjon fra Høgskolen i Østfold. Med kunnskap og erfaring innenfor markedsføring, oversetting og strategisk kommunikasjon, tar hun hånd om og kvalitetssikrer all form for kommunikasjon enten det dreier seg om nettsider, produktinformasjon, pressemeldinger eller annet markedsføringsmateriell for våre kunder.

Senior Systemarkitekt & Fullstack-utvikler

Øystein Tvedten

Øystein har jobbet med utvikling i mer enn 20 år og var én av de første i Norge til å utvikle et nettbutikksystem for bedrifter allerede 1998. Han har jobbet som CTO i flere selskaper og har mange store utviklingsprosjekt bak seg. Øystein er en person som ser løsninger fremfor begrensninger og er en prosessorientert systemarkitekt med fokus på kvalitet.

Utvidet team

Her er en del av vårt norske team av konsulenter med tett tilknytning til Studio X. Foruten dette har vi et større utviklingsteam i Ukraina som bistår oss med utvikling.

Nils Arne Tvedten

Nils Arne Tvedten

Systemarkitekt / Konsulent

Trond Gerhardt

Trond Gerhardt

Rådgiver / Konsulent

James Ecendance

James Ecendance

Grafisk designer / Konsulent