facebook

Nyttig video for deg som ønsker å vite hvor mye det koster å utvikle en app. Utvikling av apper til mobil avhenger av flere faktorer som teknologivalg, strategi, omfang på løsning, design, utvikling og integrasjon med eksterne løsninger.

Gründere velger ofte MVP / Proof of Concept

Vi anbefaler ofte gründere som har et lavere budsjett å starte med det vi kaller MVP (minst brukbare produkt). MVP er som regel en skreddersydd applikasjon med fokus på «need to have-funksjonalitet» og ikke «nice to have». Det som gjør at dette alternativet har en noe rimeligere utviklingskostnad er bl.a. at det som regel ikke legges vekt på utvikling av admin/backend.

Et videreutviklet backend/admin/CMS kan ofte utvikles på et senere tidspunkt når gründeren har fått inn mer investorkapital, støtte fra Innovasjon Norge el.l.

STUDIO X APP-CMS:

30-100´ eks.mva.

 

Custom app / Proof of Concept (MVP):

150-500´ eks. mva.

 

Større prosjekter m/admin m.m.:

650´ eks. mva. +

Skal vi ta en prat om dine behov?

Se tilgjengelige tidspunkt

Relaterte videoer

Hva bør du ha som drivkraft bak en gründeride?
Hva er din drivkraft?

Hva er din drivkraft?

De fleste av oss er nødt til å jobbe for å kunne ha et hus, leilighet, mat på bordet, klær, bil m.m., men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med å ha penger som drivkraft. Ikke ha penger som drivkraft Vi jobber daglig med gründere og merker raskt hva som er...