facebook

Oppdrag:

Visitcard AS så at de fleste datingapper og løsninger på markedet manglet muligheten for å kunne se og snakke med personen før man møtes på en date, slik at man unngår falske profiler. De ønsket også en rimeligere betalingsmodell.

Løsning:

Studio X løste dette prosjektet med å utvikle to skreddersydde apper til iOS og Android med muligheter for chat, videosamtaler, bilde og video på profilen, samt å gjøre det rimeligere for brukerne.

En global datingapp!

I dette prosjektet utarbeidet Studio X først en interaktiv prototype for å vise alle ønskede funksjoner som skulle være med i løsningen. Når prototypen var godkjent ble en nøye detaljert kravspesifikasjon skrevet, sammen med design av appene og backend. 

Apputviklingen i begge appene er 100% native,  hvor vi benyttet xCode / Swift i iOS-appen og Android Studio / Java i Android-appen. Foruten dette utviklet vi også et tilpasset backendsystem for Visiitcard AS til administrasjon av brukere og innhold, helt fra bunnen av.

Passion dating har i skrivende stund vært ute i markedet i litt over ett år og begge appene støtter per idag både norsk og engelsk OS. Det ligger til rette for implementasjon av flere språk etterhvert. Appene lastes ned av brukere over hele verden og har fått mange gode tilbakemeldinger på både brukervennlighet, design og funksjonalitet.

 

 

Nøkkelinfo

Her er informasjon og linker til de forskjellige elementene i prosjektet

 

 

 

 

Ønsker du et tilbud på design og utvikling av en mobil app eller hjemmeside? Ta kontakt med oss på Studio X for et uforpliktende møte.

%

Kompleksitet

%

Utviklingstid