Oppdrag:

Visitcard AS så at de fleste Dating apper og løsninger på markedet manglet muligheten for å kunne se og snakke med andre menensker før man møtes på en date, slik at man unngår falske profiler. Samt en rimeligere betalingsmodell.

Løsning:

Studio X as løste dette prosjektet med å utvikle 2 skreddersydde apper til iOS og Android med muligheter for chat, video samtaler, bilde og video på profilen, samt rimeligere for brukene.

En global dating app!

I dette prosjektet utarbeidet Studio X først en interaktiv prototype for å vise alle ønskede funksjoner som skulle være med i løsningen. Når prototypen var godkjent ble en nøye detaljert kravspesifikasjon skrevet sammen med design av appene og Backend. 

Apputviklingen i begge appene er 100% native,  hvor vi benyttet xCode / Swift i iOS appen og Android Studio / Java i Android appen. Foruten dette utviklet vi også fra bunnen av et tilpasset backend system for Visiitcard AS til administrasjon av brukere og innhold.

Passion dating appene har i skrivende stund vært ute i markedet i litt over ett år, og begge appene støtter pr. idag norsk og engelsk OS.  Det ligger til rette for implementasjon av flere språk etterhvert. Appene lastes ned av brukere over hele verden og har fått mange gode tilbakemeldinger på både brukervennlighet, design og funksjonalitet.

 

 

Nøkkelinfo

Her er informasjon og linker til de forskjellige elementene i prosjektet.

 

 

 

 

Ønsker du et tilbud på design og utvikling av en mobil app eller hjemmeside? Ta kontakt med oss på Studio X for et uforpliktende møte.

%

Kompleksitet

%

Utviklingstid